kozadattar.hu


Magyarország.hu - Kormányzati portál


www.aldozatsegites.hu
Zöldfa úti komplex-telep program
www.resource-ce.eu


Hirdetési feltételek
Lelkisegély szolgálat 25 éves kortól
Lelkisegély szolgálat 45 éven felülieknek
TÁJÉKOZTATÓ az alapvető jogok biztosához fordulás lehetőségéről és feltételeiről
www.allamkincstar.gov.hu
www.gvh.hu
www.nedoljonbe.hu

Tájékoztatás

Tisztelt Felhasználó !

A víziközmű-szolgáltatásról szóló 2011. évi CCIX. törvény egyes rendelkezéseinek végrehajtásáról szóló 58./2013. (II.27.) Korm. rendelet módosító 458/2013. (XII.2.) Korm. rendelet rendelkezik a szennyvíz-beemelők (köznyelvi megnevezése: házi átemelők) működtetésének szabályairól.A rendelkezések értelmében a szennyvíz-beemelők üzemeltetését a víziközmű-szolgáltatóknak dokumentáltan át kell vennie a jogszabályban rögzítettek szerint. Az üzemeltetési feladat átvétele egy helyszíni szemle során, a szennyvíz-beemelőre vonatkozó jegyzőkönyv felvételével történik meg.

Az átvétellel kapcsolatosan az ÉRV. Északmagyarországi Regionális Vízművek ZRt. (3700 Kazincbarcika, Tardonai út 1.) munkatársai hamarosan felkeresik Önöket, és kérik, hogy szíveskedjenek az átvételt aktív közreműködésükkel elősegíteni.

Az ÉRV. ZRt. kéri továbbá, hogy amennyiben szennyvíz-beemelővel rendelkeznek, azonban munkatársaik 2014. február 15. napjáig nem keresik fel Önöket, úgy azt szíveskedjenek jelezni az info@ervzrt.hu e-mail címen, vagy levélben, vagy a salgótarjáni felhasználók a 06-48-514701 telefonszámon.

Kövess minket Facebook-on
Online Ügyeletfigyelő Rendszer
Tourinform Iroda Salgótarján


Salgótarjáni Közművelődési Nonprofit Kft.
Tarjáni Gyermektábor
Bányászati Kiállítóhely Salgótarján
Zenthe Ferenc Színház


SINIA Bútorgyártó Kft.
Salgó Raktártechnika Kft.


Salgótarján Kártya