kozadattar.hu


Magyarország.hu - Kormányzati portál


www.aldozatsegites.hu
Zöldfa úti komplex-telep program
www.resource-ce.eu


Hirdetési feltételek
Lelkisegély szolgálat 25 éves kortól
Lelkisegély szolgálat 45 éven felülieknek
TÁJÉKOZTATÓ az alapvető jogok biztosához fordulás lehetőségéről és feltételeiről
www.allamkincstar.gov.hu
www.gvh.hu
www.nedoljonbe.hu

Társadalmi egyeztetés

Társadalmi egyeztetés 3.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése 2014. szeptember 11-én hozott határozatával elfogadta a Salgótarján Ipari Park II, és Erdész út területét érintő településrendezési eszköz módosítása véleményezési szakaszának lezárását.

Társadalmi egyeztetés 2.

A felülvizsgálat célja:
A 2014-2020 időszakra vonatkozó városfejlesztési dokumentumok – Településfejlesztési Koncepció és Integrált Településfejlesztési Stratégia – elkészítése, a meglévő dokumentumok felülvizsgálatával.

A városfejlesztési dokumentumok készítése és az abban foglalt beruházások későbbi tervezése, végrehajtása során elvárás a széleskörű partnerség, a városban érdekelt valamennyi gazdasági, társadalmi szervezet, közigazgatási szerv részvételének biztosítása.

Az önkormányzat honlapjának nyitó oldalán a „Társadalmi egyeztetés 2.” cím alatt elérhetőek a véleményezési szakasz anyagai és a beérkezett szakhatósági vélemények:

Társadalmi egyeztetés 1.


Az önkormányzat honlapjának nyitó oldalán a „Társadalmi egyeztetés” cím alatt lesznek elérhetőek az egyeztetéssel érintett önkormányzati rendelet-tervezetek, melyekre a jegyzoiiroda@salgotarjan.hu e-mail címen - neve vállalása mellett – bárki észrevételt tehet. A beérkezett véleményekről összefoglaló készül, melyet szintén közzéteszünk. A vélemény-nyilvánításra rendelkezésre álló határidőt a tervezetek mellett jelöljük.


Kövess minket Facebook-on
Online Ügyeletfigyelő Rendszer
Tourinform Iroda Salgótarján


Salgótarjáni Közművelődési Nonprofit Kft.
Tarjáni Gyermektábor
Bányászati Kiállítóhely Salgótarján
Zenthe Ferenc Színház


SINIA Bútorgyártó Kft.
Salgó Raktártechnika Kft.


Salgótarján Kártya